24 august 2007

Ceahlaul Piatra Neamt - Poli Iasi 1-0

Ceahlaul invinge destul de greu si partial meritat, o echipa Poli Iasi fara atacantii titulari Balba si Cernoch prezenti in echipa.
1. In prima repriza Ceahlaul nu a arata prea mult fotbal, meciul debutand anost. Din min 20 Poli Iasi incepe sa devina periculoasa pe contraatac si isi creeaza 4 ocazii de gol, din pacate nefructificate.
2. Si repriza a doua incepe la fel, fara ca Ceahlaul, sa reuseasca sa ameninte poarta adversa. Incepand din min 70 Ceahlaul incepe sa domine meciul, incepand sa apara si ocaziile, pe fondul retragerii iesenilor. Si vine si golul, destul de tarziu, dar care inseamna 3 puncte foarte importante.

Poli Iasi a gresit cand, in repriza a doua, au hoatarat sa mentina rezultatul. Dupa aspectul meciului in prima repriza, Iasul trebuia sa plece cu cel putin 1 punct de la Piatra Neamt.
Ceahlaul nu a reusit mare lucru in acest meci, in afara de ultimele 15 minute. E adevarat, au avut un penalty neacordat prin care puteau deschide scorul. In rest, un meci cu destule duritati ale fotbalistilor de la Ceahlaul si prea putine realizari.
Meritata sau nu, o victorie importanta pentru moralul echipei lui Hizo, care inca nu joaca prea mult fotbal, in ciuda numeroaselor transferuri din vara.

Vezi cele mai importante faze si golul din meciul Ceahlaul - Poli Iasi 1-0, din etapa a 5-a:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu