22 august 2007

Hagi nu demisioneaza de la Steaua

Dupa atacurile dure declansate de Gigi Becali la adresa lui Hagi, acestea au continuat si in ziua de luni si marti. Oricum, cateva lucruri reies clar:
-Gigi Becali nu l-a dorit antrenor pe Hagi de la bun inceput, dar a fost obligat moral de familie si prietenii apropiati sa-l aduca antrenor la Steaua dupa plecarea lui Olaroiu.
-primul conflict intre Becali si Hagi a avut loc in turneul de pregatire: Hagi i-a cerut lui Becali sa-l dea afara de la echipa pe Lovin, Becali l-a pus pe Lovin sa-i ceara scuze lui Hagi, la care Hagi a izbucnit ca n-are jucatori..au urmat cateva schimburi dure de replici.
-mai tarziu, in discutiile dintre Becali si jucatori (Radoi, Dica, Neaga, Goian), patronul afla de nemultumirile acestora la adresa antrenorului: acesti aduc acuzatii grave, precum ca Hagi nu stie sa antreneze, nu stie sa explice si le este teama ca nu vor ajunge in grupele Champions League. In plus, Hagi nu antreneaza ca Olaroiu.
-Becali, dupa declaratiile de duminica seara, continua sa-l umileasca in aceste zile si declara ca Hagi nu are valoare ca antrenor, ca il va pastra ca antrenor cu conditia ca: Radoi sa joace fundas iar Ovidiu Petre sa fie titular. Mai mult, Becali il va ajuta sa devina antrenor mare pe Hagi.
Hagi declara in conferinta de presa ca nu va demisiona, nu il ataca pe Becali, dar se pare ca nu va mai sta ca antrenor la Steaua decat pana dupa returul cu Bate Borisov, din preliminariile Champions League.

Concluzii:
-Steaua a dezamagit ca si joc, nu ca rezultate, sub conducerea lui Hagi ca antrenor.
-atacul lui Becali la adresa lui Hagi are loc, culmea, dupa cel mai bun meci al Stelei in actualul sezon.
-ca Hagi nu este un mare antrenor este evident, ca nu are tact si pedagogie este clar, insa modul in care a procedat Becali, acela de a-l ataca si umili in public este deranjant, si toti cei ce nu credeau si nu cred in Hagi ca antrenor , acum sunt alaturi de el, in conflictul dechis Becali-Hagi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu