11 august 2007

Fotbal liga 1: etapa a treia

Meciuri de fotbal spectacol in liga 1 de fotbal din Romania. Se pare ca va fi cea mai disputata editie a campionatului de fotbal din Romania:

Vineri 10 august 2007

Dacia Mioveni - FC Vaslui 2-2
Primul punct obtinut de Dacia Mioveni in liga 1. Desi FC Vaslui a reusit sa conduca la pauza, Dacia Mioveni a reusit sa revina si sa preia conducerea in repriza a doua. Fc Vaslui egaleaza si, pe final, nemultumite de rezultat, ambele echipe forteaza victoria, FC vaslui avand cateva ocazii clare.

Ceahlaul Piatra Neamt - Dinamo Bucuresti 0-3
Meci mai greu decat arata scorul, cel putin pt Dinamo. Cehlaul a pus probleme campioanei in prima repriza, Dinamo avand un singur sut pe poarta, super golul inscris de Niculescu. Dupa pauza, Cehlaul a iesit la joc, astfel Dinamo inscriind pe contraatac si ratand alte ocazii clare. Dinamo a jucat probabil mai mult cu gandul la meciul din preliminariile Champions League, cu Lazio.

Sambata, 11 august 2007

Otelul Galati - Unirea Urziceni 3-2
Desi conduceau in min 75 cu 2-1, fotbalistii din Urziceni au pierdut meciul, galatenii inscriind in min 77 si 88. Meci greu pe ntru Otelul, aflata la prima victorie. Arbitraj contestat de MM Stoica, deoarece Corpodean nu a acordat un penalty iar la golul 3 al galatenilor se pare ca a fost fault in atac.

Gloria Bistrita - UTA 2-1
Un joc confuz al Gloriei Bistrita, dupa cum a declarat Sabau dupa meci, o infrangere nemeritata, dupa parerea lui Lacatus; in plus, arbitrajul a fost contestat de jucatorii echipei UTA, considerand ca bistritenii a fost favorizati de arbitru.

Steaua Bucuresti - Poli Iasi 1-0
Victorie meritata, dupa aspectul jocului, insa obtinuta destul de tarziu, printr-un gol de clasa marcat de Bicfalvi, la putin timp de la intrare. Steaua convinge prin rezultate, nu insa si prin joc, peate jumatate din suporterii stelisti nefiind multumiti de jocul Stelei.

Duminica, 12 august 2007

Gloria Buzau -Farul Constanta 1-0
Gloria Buzau la prima victorie in Liga 1, in timp ce Farul nu isi mai revine si, desi au avut ocazii de egalare in finalul meciului, raman in continuare fara nici un punct.

U Cluj - Rapid Bucuresti 1-2
Rapid a dominat jocul, dar a avut un meci dificil cu nou promovata U Cluj. Golul victoriei a fost de fapt un autogol al clujeanului Cordos.

U Craiova - CFR Cluj 1-3
Victorie clara a clujenilor la Craiova, ei fiind superiori la toate capitolele. Un meci bun care ii plaseaza pe clujeni ca favoriti la titlu, alaturi de Steaua, Dinamo, Rapid si Timisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu