05 august 2007

Liga 1 fotbal Romania: etapa a doua

Meciuri interesante, rezultate spectaculoase, suprize:

Vineri

Farul Constanta - Steaua Buc. 0-1
Fara sa faca un meci mare, Steaua a reusit ce si-a propus, obtinerea celor 3 puncte. Farul a facut o partida buna, fata de etapa precedenta cand a incasat 4 goluri la Craiova. Poate meritau un rezultat de egalitate, dupa aspectul jocului.

Ceahlaul Piatra Neamt - Gloria Buzau 4-0
Se pare ca Hizo a reusit sa faca o echipa de fotbal adevarata la Piatra Neamt; Ceahlaul a reusit sa castige la scor, ratand alte numeroase ocazii de gol. Ceahlaul devine o echipa frumoasa, parca in ton cu stadionul din Piatra Neamt, si presupun ca nu vor avea probleme anul acesta.

Sambata

UTA - Mioveni 1-0
Meci de lupta, castigat de UTA, care a jucat in 10 oameni o repriza. Un meci intre 2 posibile candidate la retrogradare, dar deocamdata suntem abia la inceputul campionatului.

Poli Iasi - Universitatea Craiova 2-1
Desi Craiova a venti cu ganduri mari la Iasi, cum era de asteptat, Ionut Popa le-a acordat prima sansa craiovenilor, pentru ca apoi sa-i bata. Nu este prima data cand antrenorul Popa adopta astfel de tactici. Craiovenii s-au mai linistit in privinta sanselor la titlu. Momentan sunt o echipa absolut normala.

Dinamo -FC Vaslui 0-2
Prima mare surpriza a campionatului: dupa tot felul de reportaje si fitze in pregatiri, dinamovistii vor trebui sa revina cu picioarele pe pamant. Ratarile foarte mari, lipsa de eficienta a atacantilor dinamovisti cat si forma excelenta a portarului Haisan a dus la infrangere. Deja sunt probleme la Dinamo, datorate in primul rand ineficientei: ratari foarte multe.

Duminica

Pandurii Tg Jiu - Otelul Galati 1-0
Victorie mai clara decat arata scorul; Grigoras recunoaste victoria absolut meritata a celor de la pandurii Tg Jiu, chiar daca in final au avut o ocazie mare de egalare.

Unirea Urziceni - Universitatea Cluj 3-2
Meci senzational la Urziceni: U Cluj a reusit sa conduca cu 2-0 pana in min 75. Si totusi Unirea Urziceni revine miraculos in ultimul sfert de ora, reusind o rasturnare spectaculoasa a scorului, inscriind nu mai putin de 3 goluri.

Rapid Bucuresti - Gloria Bistrita 2-2
A doua surpriza a etapei. Rapid a dominat jocul, a condus cu 1-0 si 2-1, dar se pre ca n-a fost suficient. Gloria a reusit egalarea in ultimul minut de joc, printr-un voleu de senzatie din 18 m. G Copos declara, conform stilului personal, ca Rapid a fost dominata de Gloria si a jucat fara ambitie...ce meci o fi vazut dansul?

CFR Cluj - Poli Timisoara 2-2
Cel mai frumos meci al etapei! Joc spectaculos, in viteza, jucatori tehnici, ratari imense, eliminari si arbitraj contestat. Un derby care a avut de toate.
Min 75: la scorul 2-2 CFR Cluj rateaza un penalty prin DIDY
Min 93: Trica executa f bine o lovitura libera, Popa respinge greu, si Didy suteaza din 6 m, Popa reusind o a doua interventie senzationala.
CFR a condus cu 1-0 si 2-1 si a ratat cateva ocazii mari , prin care se puteau desprinde.
Ultimele 25 de min Poli Timsoara a jucat cu un om mai putin, reusind, in special datorita portarului Popa, sa pastreze rezultatul de egalitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu