14 august 2007

Champions League: Lazio Roma - Dinamo Bucuresti 1-1

1. Rezultat excelent obtinut de Dinamo in preliminariile Champions League, in compania unei formatii destul de puternice, cel putin mai puternice si mult mai ofensive decat Dinamo.
2. Dinamo a condus surprinzator la pauza cu 1-0, gratie golului marcat de Danciulescu si a penalty-ului aparat de Lobont, la un hent inutil in careu al lui Radu Stefan.
3. Lazio egaleaza tot dintr-o lovitura cu capul dupa pauza si domina in continuare. Surprinzator, dar desi din min. 75 Lazio are un jucator eliminat, iar din min 85 un al doilea jucator este eliminat, Dinamo continua sa se apere, nereusind nimic in atac.
4. In final este eliminat si Goian, pentru proteste aiurea, astfel ca returul gaseste echipa Dinamo cu probleme mari in alcatuirea apararii si a formatiei in general.
Un joc modest al echipei Dinamo, dominata clar de-a lungul intregului meci si fara actiuni deosebite in atac, in special in repriza a doua. Se pare ca este o oarecare diferenta intre lazio si Dinamo si returul va fi extrem de dificil, in ciuda scorului favorabil.
Jucatorul meciului cu siguranta poate fi considerat Lobont, care a avut interventii extrem de inspirate in cateva faze, inclusiv apararea unui penalty.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu