24 august 2007

Fotbal liga 1: etapa a cincea

O etapa incompleta, fara meciurile echipelor ce joaca in preliminariile Champions League: Steaua si Dinamo, care au amanat meciurile. Iata meciurile si rezultatele din etapa a cincea, liga 1 de fotbal din Romania:

Vineri, 24 august 2008

Ceahlaul Piatra Neamt - Poli Iasi 1-0 (0-0)
Victorie extrem de pretioasa si neasteptat de grea, obtinuta cu 5 minute inainte de finalul partidei. Vezi detalii.

Universitatea Craiova - Unirea Urziceni 0-1 (0-0)
Victorie obtinuta in extremis, cand nimeni nu credea ca se va mai intampla ceva. Unirea Urziceni castiga la Craiova printr-un gol marcat in min 89, din penalty. Detalii.

Sambata, 25 august 2008

Otelul Galati - UTA 2-1 (0-0)
Dupa o prima repriza mai calma, Otelul domina inceputul reprizei secunde si reusesc sa ia avantaj (2-0), creandu-si si alte ocazii de gol. Totusi UTA nu renunta si, dupa ce reduce scorul, incearca pe final egalarea. Un meci disputat pe o caldura torida, la 36 grade, o echipa Otelul pe care o asteapta joi meciul retur cu Lokomotiv Sofia si care totusi nu si-a amanat meciul din campionat, ca Steaua sau Dinamo.

U Cluj - FC Vaslui 2-3 (0-1)
Un meci disputat pe o ploaie continua, pe un teren extrem de greu. Condusa de FC Vaslui cu 1-0 la pauza, U Cluj egaleaza din penalty, dar FC Vaslui nu renunta si inscrie 2 goluri, rezultatul parand a fi deja decis. La 3-1 din nou U Cluj are puterea sa revina rapid in joc, inscrie pentru 3-2, domina finalul de meci dar nu reuseste egalarea, desi au avut cateva ocazii clare.

Gloria Buzau - CFR Cluj 1-2 (1-1)
Meci greu pentru CFR Cluj, care a reusit sa inscrie golul victoriei tarziu, in min 84, prin Fabianni, aflat la prima reusita. O echipa CFR Cluj care nu defileaza prin campionat, in ciuda sperantelor mari de la inceputul sezonului. Cat despre Gloria Buzau, vin vremuri grele...

Duminica, 26 august 2008

Gloria Bistrita - Dacia Mioveni 1-0 (0-0)
Gloria Bistrita nu a mai facut meciul bun de la Vaslui, in schimb a castigat toate cele 3 puncte. Un joc relativ modest al celor doua echipe, pe un teren greu, imbibat cu apa. Singurul gol a fost inscris de Tilinca in min 84. la o faza suspecta de off-side. Ultimele 10 min bistritenii au tras de timp pentru conservarea rezultatului desi au jucat cu om in plus in repriza a doua.

Poli Timisoara - Rapid Bucuresti 1-1 (1-1)
Meci de mare lupta, presarat cu destul de multe duritati, cartonase galbene si un catonas rosu (Ionel Ganea). Poli Timisoara a dominat prima repriza, cand Rapid nu s-a prea vazut. Rapid a dominat clar repriza a doua, cand a avut 4 mari ocazii de gol fara sa reuseasca sa inscrie. Un mare scandal iscat de Ganea,care a atacat arbitrul de tusa, dupa eliminare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu