29 august 2007

Dinamo - Lazio Roma 1-3 (1-0)

Rezultat dezastruos in preliminariile Champions League, meci retur, in meciul dintre Dinamo si Lazio. Dupa o prima repriza in care toti am sperat in calificare, a venit dezastrul, in 15 minute, Dinamo primind 3 goluri:

O prima repriza excelenta pentru Dinamo
-Dinamo joaca foarte organizat in aparare, Lazio construieste lent si previzibil, si timp de 45 de minute nu reusesc sa aibe nici o ocazie.
-mai mult: Dinamo reuseste sa deschida scorul prin Bratu, pe contraatac.
Lazio a aratat ca o echipa ce poate fi eliminata, chiar in conditiile in care Dianmo nu a stralucit, dar a jucat foarte organizat in aparare si a condus cu 1-0.

Repriza a doua: dezastru pentru Dinamo
-au fost suficiente 2 mari greseli de aparare si totul s-a terminat
-la primul gol Vali Nastase a gresit grav, pierzand aiurea mingea in careu, dupa care a faultat. Penalty si, desi Lobont este pe minge, scorul devine 1-1.
-golul doi vine foarte repede, dupa o greseala a lui Margaritescu la mijlocul terenului, care pierde mingea intr-o zona periculoasa, un contraatac rapid si foarte eficient al italienilor, care practic rezolva problema calificarii.

Concluzia:
In repriza a doua Dinamo a iesit de la cabine putin prea increzatori si un pic cam relaxati. Asta a fost marea greseala care a dus la pierderea meciului.
Repriza a doua trebuia jucata la fel ca prima repriza, cu foarte mare atentie in aparare; deja vazuti calificati dupa o prima repriza buna, jucand putin cam imprudent, si pe fondul celor 2 mari greseli, s-a pierdut calificarea.

Vezi golurile inscrise in meciul Dinamo -Lazio 1-3:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu