30 august 2007

Cupa UEFA: Otelul Galati - Lokomotiv Sofia 0-0

Otelul Galati este prima echipa care paraseste cupa UEFA.
Inainte de meci Marius Stan declara pentru canal D: "Baietii sunt motivati"
Si intr-adevar, Otelul Galati a facut un meci excelent de atac, cu o bara, o ratare singur cu portarul in prima repriza si foarte, foarte multe ocazii ratate in repriza a doua.
Dupa o prima repriza ceva mai echilibrata, Otelul domina autoritar repriza a doua si isi creeaza mari ocazii de gol, in doua dintre ele jucatorul galatean aflandu-se sigur cu portarul. Ghinion mare, nici o ocazie nu s-a materializat in gol.
Lokomotiv s-a aparat mai tot timpul, a tras de timp in mod repetat, si a incercat cateva contraatacuri periculoase pe finalul meciului, cand otelul a iesit cu toata echipa la atac.
Otelul a fost pana acum cea mai spectaculoasa echipa romaneasca din cupele europene, a luptat cu multa ambitie, pana la epuizare, a facut efectiv spectacol, ca si in primul meci, cand si atunci a ratat mari ocazii.
Felcitari Otelul, felicitari Grigoras! Cine nu a vazut meciul, cu siguranta a avut ce pierde.

Concluzie: pe cand vom vedea o echipa Steaua, Dinamo sau CFR Cluj la fel de ofensiva si spectaculoasa ca si Otelul? E absolut fantastic ce poate face un antrenor de valoare cu o echipa fara mari vedete!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu