27 august 2007

Poli Timisoara - Rapid Bucuresti 1-1

O prima repriza de mare lupta, dar cu putine ocazii de poarta, putin spectacol pentru pretentiile celor 2 echipe.
Un meci in care arbitrul a tolerat jocul dur, Ionel Ganea putand fi eliminat chiar din min 2, cand a primit doar cartonas galben, la o intrare foarte dura.
Poli Timisoara preia conducerea in min 19, prin Gigel Bucur, Rapid reusind sa egaleze in prelungirile reprizei.
In repriza a doua Rapid a dominat clar jocul, reusind sa isi creeze cateva mari ocazii de a marca. Dar cum fotbalul nu se joaca pe ocazii, ci pe goluri, scorul a ramas 1-1.

Un mare scandal a provocat Ionel Ganea prin iesirea nepermisa asupra arbitrului de margine. Pe scurt, Ganea a fost eliminat pe baza sesizarii arbitrului de margine asupra unui fault fara minge al lui asupra lui Sapunaru. Ganea, considerandu-se nevinovat, rabufneste si se duce spre tusier si pur si simplu il ia de gat, il bruscheaza, il trage de tricou, ii trage si un pumn, fiind cu greu potolit de colegii de echipa.
Un gest regretabil, de pe urma caruia Ganea va fi suspendat o perioada de timp ceva mai lunga. U gest pe care chiar ganea l-a regretat imedita dupa ce spiritele s-au mai calmat. Conform regulamentului, Ionel ganea ar putea fi suspendat cel putin 16 etape pentru gestul comis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu