02 august 2007

Liaga 1 fotbal Romania: etapa 1

A inceput campionatul de fotbal al Romaniei, editia 2007-2008:

FC Vaslui - UTA 2-2
meci spectaculos, vasluienii reusind sa conduca cu 2-0, si sa rateze victoria in ultimele minute.

Steaua - Ceahlaul 2-1
Ceahlul a reusit sa conduca in Ghencea printr-un penalty transformat, Steaua revine si castiga; arbitraj slab, Steaua primind un penalty gratuit, la un fault in afara careului, cand era condusa cu 1-0.

U Craiova - Farul Constanta 4-0
Craiova incepe sa arate ca o echipa de calitate, reusind o victorie clara, spectaculoasa; sa asteptam totusi evolutia lor din etapele viitoare. Este sau nu U Craiova favorita la titlu sau un loc in UEFA? Vom vedea etapele viitoare

Dacia Mioveni - Rapid Bucuresti 1-2
Greu pentru rapid sa castige , chiar si cu o echipa nou promovata. Din nou scandal legat de arbitraj, argesenii sustinand ca arbitrul a favorizat clar Rapidul in cateva faze. Si se pare ca asa a fost... Din ce in ce mai greu pentru favorite.

Gloria Buzau - Dinamo 1-2
Meci excelent al Glriei, nou promovata, care nu s-a speriat de campioana, fiind motivata probabil de Becali. Gloria a condus cu 1-0, dar a fost egalata cu un sut spectaculos al lui Margaritescu. Golul victoriei a fost inscris de Cl. Niculescu din lovitura libera. Un inceput de campionat greu pt Dinamo.

U Cluj - Pandurii 1-1
U Cluj au dominat repriza a doua, puteau castiga, cu mai mult noroc. Pandurii au venit la Cluj cu gandul la victorie, dar se pare ca mai mult nu s-a putut.
Poli Timisoara - Poli Iasi 3-1
Cu un nou antrenor, Poli Timisoara a impresionat prin joc, prin numeroasele ocazii create la poarta adversa. Se pare ca si antrenorul conteaza mult...de urmarit in viitor o echipa care pare sa se schimbe in bine si sa lupta pentru titlu.

Otelul - CFR Cluj 0-1
Meci intre o favorita la titlu si performera acestui inceput de campionat, Otelul reusind calificare in Cupa UEFA, venind din intertoto. Au castigat clujenii, dar nu au impresionat, inca.

Gloria Bistrita - Unirea Urziceni 2-2
Unirea a impresionat la Bistrita, inclusiv pe antrenorul Nelutu Sabau, care vede in echipa din urziceni o formatie matura. Unirea Urziceni a condus cu 1-0 si 2-1, fiind egalata in mon. 90. Multi jucatori de la Unirea s-au prabusit pe gazon la final, dezamagiti de egalul reusit de Bistrita in extremis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu