14 octombrie 2006

Campionatul Europen de fotbal, miercuri 10.10.2006

Olanda - Albania 2-1
Desi in primele 60 de minute jocul olandezilor a fost frumos, cu faze spectaculoase, dominarea fiind clara, ei nu au reusit decat 1 gol spectaculos din actiune, al doile gol fiind marcat dintr-un autogol.
Ultimele minute au fost dominate clar de formatia Albaniei, care au redus din handicap si au incercat egalarea, olndezii recurgand la trageri de timp. Arbitrul partidei a refuzat albanezilor cel putin 1 penalty.
In concluzie: Olanda a devenit o echipa cu care se poate juca si obtine un rezultat pozitiv.

Belarus - Slovenia 4-2
Condusi la pauza cu 2-1, fotbalistii din Belarus au reusit o excelenta repriza secunda, reusind 3 goluri. Se pare ca grupa in care suntem este extrem de accesibila si calificarea ar trebui sa fie normala pentru nationala Romaniei... daca vom juca fotbal.

Luxemburg - Bulgaria 0-1
Ciudat cum atat bulgarii cat si olandezii nu reusesc sa se impuna clar in meciul cu Luxemburg. Un scor la limita prin care bulgarii obtin totusi cele 3 puncte si ii mentin cu a doua sansa la calificare. Momentan, se pare ca va trebui sa castigam meciul direct cu nationala Bulgariei, desi este posibil ca bulgarii sa se mai incurce pe parcurs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu