16 octombrie 2006

Steaua - Real Madrid, o sansa mare pentru echipa Steaua

Real Madrid:
-vine dupa cel mai slab meci al lor in campionat (Getafe-Real 1-0). Nu atat scorul este ingrijorator cat maniera de joc a echipei din Madrid, care nu a reusit nici un sut pe spatiul portii. Nimeni nu a vazut un meci mai slab al echipei Real Madrid in ultimii ani.
-vor "reusi" sa repete evolutia penibila din meciul cu Getafe si in meciul de maine cu Steaua?

Steaua Bucuresti:
-a reusit un meci bun in campionat (Steaua-CFR Cluj 4-2), semn ca fotbalistii stelisti si-au revenit atat pe plan fizic cat si mental dupa evolutiile neconvingatoare din campionat. De remarcat inca o greseala a portarului Carlos, la un sut parabil de la 25 de metri.

Steaua va trebui sa joace la fel de bine in aparare ca si in meciul cu Lyon. In plus, va trebui sa incerce ceva mai mult in atac, avand in vedere si forma slaba prin care trec galacticii. Un meci deschis oricarui rezultat.
Meciul se va disputa marti 10 octombrie, la ora 21.45, pe stadionul Steaua, si va fi transmis direct in peste 100 de tari, datorita interesului imens de care se bucura orice meci al echipei Real Madrid in toata lumea. Este momentul pentru jucatorii stelisti sa obtina un rezultata bun, in fata unei echipe mari, chiar daca o victorie nu ar insemna automat calificarea din grupele Champions League in primavara europeana.

Probleme in jocul Stelei?
In meciurile cu Olympique Lyon, Dinamo si Rapid (primele 30 de minute), echipa stelista a avut probleme la constructie in conditiile in care adversarul a efectuat un presing agresiv. Sa speram ca galacticii nu vor adopta o asemenea tactica si vor juca ceva gen Dinamo Kiev, lasand si echipa stelista sa se desfasoare pe contraatac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu