10 octombrie 2006

Liga 1 fotbal Romania - etapa 11

Programul etapei a 11-a din Liga 1 - Fotbal Romania

joi, 12.10.2006

Rapid -Gloria Bistrita
Meci de 1 solist, in conditiile in care Rapid a pierdut f multe puncte in actualul campionat la echipe mai slab cotate. Orice pas gresit o indeparteaza de podium.

vineri, 13.02.2006

U Craiova - Ceahlaul Piatra Neamt
Craiovenii incearca sa confirme rezultatul un din etapa trecuta (victorie in deplasare la Urziceni), in timp ce Cehlaul vine dupa un meci pierdut acasa in fata lui Poli Tim, scor influentat flarant de arbitraj.

Steaua - CFR Cluj
Derbyul etapei, intre doua echipe care vizeaza calificarea in Champions League. O ultima verificare pentru stelisti inaintea meciului cu Real Madrid. Primul meci pentru noul antrenor al clujenilor, Bergodi (Dorinel Munteanu a demisionat, semnand cu FC Arges)

Sambata, 14.02.2006

UTA Arad- Unirea Urziceni
Al doilea meci cu Dan Petrescu ca antrenor echipei din Urziceni. In mod normal UTA nu poate pierde acasa nici un punct, ei reusind pe teren propriu victorii la formatii f puternice, candidate la cupele europene: Rapid, U Cluj.

Dinamo Bucuresti-Farul Constanta
Fotbalistii dinamovisti vin dupa 2 meciuri amicale (2-4 cu Sahtior Donetk, 2-0 cu Sopron). O pauza binevenita pentru Dinamo, necesara in special pentru depasirea starii de euforie generata de cele 10 victorii consecutive. Un dus rece administrat de Sahtior, absolut necesar pentru revenirea cu piciorele pe pamant.
Fotbalistii constanteni, dupa "victoria" asupra lui Vukotici, vor juca deschis, incercand cel putin un rezultat de egalitate (vezi meciul cu Rapid). Un mini derby al etapei, dupa meciul din Ghencea.

Duminica, 15.02.2006

Jiul Petrosani - Pandurii Targu Jiu
Puncte importante puse in joc, intre 2 echipe care se lupta pentru evitarea retrogradarii. In mod normal Jiul este favorita, desi pot aparea si surpize.

FC Vaslui - Otelul Galati
Meci greu pentru echipa din Vaslui in compania unei echipe care a realizat 7 victorii consecutive. Vor obtine galatenii a 8-a victorie consecutiva la Vaslui?

FC Arges - Poli Iasi
Primul meci al argesenilor cu Dorinel Munteanu pe banca tehnica. FC Arges vine dupa un parcurs dezastruos in campionat (9 infrangeri consecutive), in timp ce Poli Iasi sta bine in clasament si o infrangere in meciul de la Pitesti nu ar deranja prea mult.

Poli Timisoara - FC National
Desi nici timisorenii nu au entuziasmat prin joc in ultimul meci de la Piatra Neamt, ei sunt totusi favoriti in acest meci, in special datorita formei slabe a echipei bancare in acest inceput de campionat.

2 comentarii:

  1. Va juca Bistrita cu Rapid? sau va fi un meci prietenesc...

    RăspundețiȘtergere
  2. Dinamo -Farul constanta e un meci mai aparte, cred ca becali si MM se uita cum trag constantenii sa-i incurce pe dinamovisti..

    RăspundețiȘtergere