30 octombrie 2006

Liga 1 etapa 13 - comentarii

1. Etapa spectaculoasa cu foarte multe goluri: 33 de goluri. Deci apararile au cedat mult mai usor, fiind de vina si oboseala acumulata in meciurile de miercuri din cupa.
2. Dinamo a facut cel mai bun meci in acest an, jucand foarte spectaculos, eficient. Un meci diferit de cel pe care l-au jucat la Bistrita, unde nu au aratat nimic. Ramane de vazut ce va juca in meciul cu Besiktas si cel cu Cluj din etapa viitoare.
3. Steaua, cu multe rezerve in primul 11, a facut o prima repriz destul de slaba, putand fi chiar condusa. Dupa pauza s-au impus clar, dar totusi nu au convins si nu au dat senzatia ca ar putea face un meci mare cu Real Madrid.
4. FC Arges este la prima victorie dupa mult timp, impotriva unei echipe care in etapa trecuta a invins Steaua. E adevarat, FC Galati a mai pierdut la echipe codase gen FC Vaslui.
5. Poli Timisoara: din nou o mare dezamagire pentru orice pasionat de fotbal cat si pentru dl Iancu; ca punctaj se mentine sus in clasament, ca joc insa este in continuare modesta, mult sub valoarea investitiilor si a pretentiilor.
6. Trei meciuri de lupta in subsolul clasamentului, cu arbitraje contestate: UTA- FC National, U Craiova- Pandurii, FC Vaslui- Ceahlaul. Din nou se va lasa cu suspendari ale arbitrilor.
7. Un debut bun al lui Jean Vladoiu ca antrenor, prima victorie obtinuta de Dorinel Munteanu cu FC Arges.
8. Rapid castiga dupa un meci de lupta cu CFR Cluj si va trebui sa faca un meci mare in cupa UEFA joi, in deplasare, macar pentru a confirma rezultatele excelente de anul trecut.

Concluzie:
Lupta pentru primele locuri in clasament ramane deschisa in continuare.
Lupta pentru evitarea retrogradarii incepe sa se complice intr-o oarecare masura, vom vedea etapele viitoare daca asa va fi (FC Arges incepe sa joace si sa castige puncte, la fel Fc National; cat despre Jiul, a fost aproape de castigarea unui punct la Timisoara, si atat)
Urmeaza o saptamana foarte interesanta, cu 3 jocuri ale echipelor noastre in cupele europene, si multe rezumate ale meciurilor din Champions League.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu