08 octombrie 2006

Romania - Belarus 3-1

1-0 Mutu, min 7 ; 2-0 Marica, min 10; 2-1 Kornilenko min 20; Goian, min 76

Romania a inceput in forta meciul, conducand cu 2-0 in minutul 10. In minutul 20 se petrec 2 faze interesante: Mutu rateaza o ocazie clara de desprindere si belorusii, pe cotraatac, reusesc sa reduca din diferenta, datorita jocului gresit la off-side al apararii.

Desi putea fi 3-0 si nu se mai discutau multe despre meci si echipa Belaus, golul lui Kornilenko se pare ca i-a mobilizat mai mult pe jucatorii adversi care echilibreaza jocul si reusesc chiar sa puna probleme nationalei Romaniei.

Dupa pauza jocul a fost deschis, jucatorii din Belarus cat si romanii ratand ocazii foarte clare de egalare, respectiv desprindere. Minutele trec greu, in special pentru Piturca, care are inca in memorie rasturnarea rezultatului de 2-0 in meciul cu Bulgaria. Coman reuseste cateva interventii excelente si Goian reuseste in min. 76 sa inscrie pt 3-1, cu o frumoasa lovitura de cap.
La acest scor meciul este deja jucat. Se vede din transmisia televizata ca Piturca, jucatorii, spectatorii, toata lumea rasufla usurata. Si totusi am jucat impotriva unei echipe fara mari vedete (in afara de Hleb) si chiar fara mari pretentii. Si am avut probleme. Ce se va intampla cu Olanda?

BULGARIA -OLANDA 1-1

Pe o ploaie persistenta, nationala Bulgariei a reusit un rezultatat bun, si putea chiar castiga in finalul partidei, cand au ratat 2 ocazii. Bulgarii au deschis scorul in min. 12 prin Martin Petrov, olandezii reusind egalarea in min 60 (van Persie).
Olanda a dominat meciul in totalitate, Bulgarii nefacand altceva decat sa se apere si sa spere intr-un rezultat favorabil. Olandezii au reusit sa-si creeze foarte multe ocazii de poarta si numai ghinionulsi arbitrul (la unele faze) a facut ca rezultatul doar 1-1. Un punct important obtinut de bulgari, care sunt mai bine plasati fata de noi in lupta pentru locul al doilea in grupa.

SLOVENIA -LUXEMBURG 2-0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu