02 octombrie 2006

Dinamo e pe val. Comentarii suporteri.

Aproape toata lumea incepe sa recunoasca, intr-o mai mare sau mai mica masura, performantele echipei Dinamo in acest debut de campionat. Si totusi, ce va urma? Care este valoarea adevarata a echipei Dinamo? Ce trebuie facut la Steaua si Rapid? Ce s-a gresit si ce trebuie inmbunatatit?

Iata cateva comentarii extrem de interesante, publicate in diverse articole pe blogsport.ro, sub diverse pseudonime. Multumim khafre (fan dinamo), multumim Zoro, Orre si alin (fani Steaua). Comentarii decente, la obiect, din care toti cei ce urmarim fenomenul cred ca avem de invatat.

1. Un mesaj catre suporterii dinamovisti, dupa meciul Dinamo - Rapid (autor: khafre):
@dragii mei caini:
in aceste momente de mare satisfactie fac apel la decenta . Intr-adevar totul merge bine in aceste momente insa aroganta si lipsa modestiei duce la pierzanie . Vedeti atitudinea stelistilor care odata cu performantele stelei au afisat o superioritate maladiva .
Citeste tot comentariul

2. Zoro, suporter stelist, face o analiza comparativa a celor 3 echipe, dupa parerea mea, extrem de pertinenta, dupa derby-ul Dinamo - Rapid:
"Dinamo e echipa cea mai in forma, pentru ca Rednic a gandit extrem de corect politica de turnover. 8-10 oameni joaca constant in primul 11,..."
"La Steaua si Rapid sunt cateva probleme mari:Loturile par OK pe hartie, dar foarte multi jucatori nu confirma ...."
Citeste tot comentariul

3. O analiza obiectiva a meciului Poli Iasi - Steaua, postata de Zoro:
"Nu mai analizati meciul prin prisma rezultatului final sau a finalului de meci.
Steaua a jucat OK la iasi in prima repriza, in conditiile date (e normal sa nu ai coerenta cand schimbi 5-6 jucatori de la meci la meci). Daca nu ma insel, ocaziile mari au fost 3-1 in prima repriza pentru Steaua."
Citeste tot comentariul

4. O alta analiza pertinenta a jocului echipei Steaua in acest inceput de campionat, postata de alin:
"Jocul Stelei, unul destul de incalcit si fara orizont, este o consecinta a nepregatirii mentale a fotbalistilor romani pt ca in momentul actual Steaua este supusa la o presiune din parte mai multor factori externi clubului dar cred ca problema cea mai grava vine chiar din partea lor"
Citeste tot comentariul

5. Analiza a meciului Dinamo -Xanthi, postata de un suporter stelist, Zoro; toti suporterii, indiferent de culoare trebuie sa inteleaga ca se poate comunica decent:
"Cat sunt eu de stelist, mi se pare ca Rednic face exact ceea ce trebuie, si mai bine risca acum (cand are credit si e pe val) decat sa riste cand va avea presiunea rezultatelor deasupra capului…"
Citeste tot comentariul

6. Orre, suporter stelist, despre ce ar dori sa nu mai vada in jocul Stelei:
"oare nu mai trebuie sa ma uit la jocurile acestei echipe, se pare ca acolo voi ajunge, macar la rapid sau dinamo vad meciuri corecte, chiar daca castiga sau pierd."
Citeste tot comentariul

7. Dinamo -Xanthi, o analiza o biectiva a jocului celor doua echipe, cu plusuri si minusuri, vazuta de khafre suporter dinamovist:
"La meciul tur m-am aflat in tribuna si am vazut o echipa Xanthi care a atacat o repriza intreaga ( a II a ) si care putea sa castige meciul la fel de bine cum a facut-o DINAMO . Mi-a fost frica de aceasta echipa pentru ca mie mi s-a parut ca se misca destul de bine in atac desi au o aparare subreda."
Citeste tot comentariul

Toate aceste comentarii au fost adugate pe blogul nr. 1 de sport din Romania, www.blogsport.ro .
Am incercat sa fac o selectie a celor mai interesante dintre ele, si-mi cer scuze ca nu am adaugat si altele, la fel de interesante. Astept sugestii.

Un comentariu:

  1. Misto comentarii, mai de bun simt si mai la obiect decat cele ale ziaristilor.

    RăspundețiȘtergere