23 octombrie 2006

FOTBAL Liga 1, comentarii etapa 12

Steaua joaca ofensiv si pierde, Rapid joaca modest si face egal, Dinamo face un meci slab si castiga

Otelul Galati -Steaua 2-1
Steaua joaca ofensiv la Galati, rateaza foarte multe ocazii in prima repriza si, fara acea siguranta in aparare caracteristica Stelei, primeste 2 goluri in repriza a doua si rateaza egalarea pe final. Galatiul dovedeste din nou ca nu iarta: in meciul lor de la Craiova s-a intamplat la fel, jucatorii olteni ratand ocazii clare, dupa care au fost invinsi de galateni.

Poli Iasi - Rapid 0-0
Rapid continua meciurile modeste in campionat, nereusind sa inscrie la Iasi, in fata unei echipe lipsita de cinci titulari. Evident, se poate acuza si printr-o stare de oboseala in urma meciului de joi din UEFA. Dara daca nu se poate juca in doua competitii, macar trebuie sa recunoastem ca echipele romanesti nu au loturi numeroase si echilibrate valoric pt a juca si in camp. si in cupele europene.

Gloria Bistrita - Dinamo 0-1
Meci modest al echipei Dinamo, ca exprimare in teren, partida nefiind nicidecum la discretia liderului. Dupa aspectul jocului, meciul se indrepta spre un rezultat de egalitate, numai ca Niculescu nu a fost de acord, reusind un gol spectaculos de la 30 m, din lovitura libera (cu concursul portarului bistritean). Dinamo ramane sa confirme rezultatele prin jocuri bune in urmatoarele 2 meciuri: cu Poli Iasi in campionat si cu Besiktas in cupa UEFA.

Surpriza etapei

FC National - Universitatea Craiova 1-2
Craiova incepe sa joace organizat si frumos. In acelasi timp, reuseste in ultimele 3 etape sa castige 9 puncte, cu sansa in unele meciuri:
-in meciul de pe Cotroceni a impresionat prin organizare si daruire in teren.
-si-au creat ocazii foarte clare, foarte multe si numai imprecizia atacantilor a facut ca scorul sa fie la limita.
-o echipa formata in mare parte din jucatori tineri si foarte multi juniori, o echipa de viitor, o echipa tanara, o premiera in Liga 1.

Si sa nu uitam unele meciuri in care au jucat acceptabil, dar apararea i-a tradat:
-a reusit sa revina cu Poli Iasi de la 0-2
-a dominat cu Otelul Galati, a avut ocazii dar a pierdut pe final
-in meciul cu Dinamo, a jucat de la egal la egal pana la primul gol al dinamovistilor.

Stefan Stoica a reusit sa aduca echilibru si incredere in tabara oltenilor. Pacat de iesirile dlui Mititelu, care strica imaginea unei echipe ce tinde sa devina frumoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu