05 octombrie 2006

Panathinaikos Atena, adversara Rapidului in UEFA

Aflam de pe site-ul oficial al clubului ca tragerea la sorti a fost buna pentru echipa din Atena (Panathinaikos este una din adversarele echipei Rapid in cupa UEFA). Si totusi Rapid are toate motivele sa joace meciul cu Panathinaikos fara nici o teama. Iata si cateva motive:

1. Panathinaikos se afla pe pozitia a doua in campionat, cu 13 puncte dupa 6 meciuri (4 victorii, o infrangere, 1 egal). Pe primul loc se afla Olimpiakos Pireu, cu punctaj maxim, 18 puncte, echipa angrenata in CL (ultimul meci Sahtior-Olimpiakos 2-2).

2. Panathinaikos s-a calificat oarecum dificil in grupele UEFA. In primul joc, pe teren propriu, ei nu au reusit decat un rezultat de egalitate, 1-1 cu Metalurg Zaporoje (Ucraina), obtinand calificarea in meciul din deplasare prin victoria cu 1-0, dar fara sa straluceasca.
Panathinaikos - Metalurg Zaporoje 1-1
Metalurg Zaporoje - Panathinaikos 0-1

3. Meciuri in campionat:
Panathinaikos - Skoda Xanthi 1-0 !! (un motiv in plus petru Rapid sa abordeze meciul cu curaj, avand in vedere rezultatele lui Dinamo, respectiv Panathinaikos cu Xanthi)
Panathinaikos PAOK Salonic 2-1 (cel mai bun meci al lui Panathinaikos in acest campionat; un derby adevarat, victoria fiind obtinuta ca urmare a unui joc de atac, cu fotbal de calitate.

4. Pe data de 15.09.2006 Panathinaikos a renuntat la cooperarea cu antrenorul Hans Backe, urmand ca echipa sa fie condusa de Jasminko Velic. Fara detalii suplimentare asupra motivelor care au dus la demiterea/demisia antrenorului.

5. Mai multe despre echipa din Atena gasiti pe site-ul oficial al clubului FC Panathinaikos

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu