18 octombrie 2006

Steaua - Real Madrid 1-4

Real Madrid nu a repetat jocul penibil din meciul cu Getafe. Fara sa faca un joc senzational, ei au impresionat prin siguranta, tehnica, o buna circulatie a mingii si un joc de ansamblu mult peste cel al Stelei. Realul a dat senzatia ca ar fi facut fata meciului si cu echipa a doua.

Steaua nu a repetat jocul excelent in aparare din prima repriza cu Lyon:
-la primul gol Sergio Ramos a fost singur la 10 metri, s-a inaltat si a lovit puternic si plasat mingea cu capul. Toata apararea stelista contempla faza. Si aud acum voci ale gazetarilor care fac aluzii subtile la cornerul acordat cu usurinta de Shaban.
-la golul al doilea s-a vazut ce inseamna sa joci impotriva unui atac creativ, care poate pune pe picior gresit o aparare asa zis solida.
-golul la treilea a fost "opera" aparatorului Shaban, depasit extrem de usor de Robinho, urmat de sutul acestuia din urma si devierea nefericita a sutului de catre Goian.
-in fine, al patrulea gol: o executie de efect a lui Van Nistelroy. A fost frumos golul? Superb. Dar noua ne place fotbalul numai cand echipele noastre reusesc asemenea goluri.

Un spectacol agreabil, datorat in special echipei Real Madrid care poate nu mai este ce ar trebui sa fie in Europa, dar totusi mult prea valoroasa pentru o echipa ca Steaua, care dupa victoria de la Kiev a fost foarte mult umflata de presa, televiziuni si conducatorii echipei.

O valoare creata artificial: a echipei Steaua care nu a convins in campionat, care nu a prea jucat cu Dinamo si Rapid in primele 30 min, cand au fost egale pe teren numeric, si care obtinuse un 4-2 cu CFR Cluj, echipa ce venea dupa 2 egaluri penibile acasa, cu Jiul si FC Vaslui.

FOTO: Sergio Ramos, autorul primului gol

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu