07 octombrie 2006

Romania - Belarus, meci decisiv!?

Dupa egalul cu Bulgaria, toate meciurile jucate de nationala Romaniei cu echipele mai slab cotate au devenit "decisive". Piturca, constient de valoarea si posibilitatile lotului, doreste cele 3 puncte si atat. Daca nationala va reusi da castige, in primavara exista sanse ca nationala sa joace altceva.

Spectatori putini la meci
Foarte putine bilete vandute. Selectionerul este oarecum ingrijorat de numarul mic de bilete vadute, spectatorii neffind interesati de un meci al nationalei, datorita evolutiei dezamagitoare din meciul cu Albania, datorita adversarului ceva mai slab cotat, sau pur si simplu pentru ca asteapta alte meciuri mai interesante ale echipelor de club favorite in cupele europene.

Echipa Belarus
Desi nationala Belarusului este destul de slab cotata, dupa meciul bun facut in deplasare cu Olanda, Piturca considera cafiind o echipa imprevizibila, care poate pune probleme. Evident ca sunt motive de ingrijorare, mai ales dupa greselile din meciul cu Bulgaria.

Echipa Romaniei
Piturca incearca in aceasta seara un nou sistem de joc, cu Chivu ceva mai avansat. O solutie gen Piturca pe care momentan nu trebuie sa o judecam. Vom vedea daca aceasta este viabila si rezultatul va fi favorabil. Piturca a mai avut inspiratie si in meciuri precedente (Cehia, Bulgaria), cand a promovat in primul 11 jucatori noi, contestati de presa si rezultatele au fost mai mult decat pozitive.

Pronostic
Mergem pe mana lui Piturca: importante sunt cele 3 puncte; dupa meciul f slab cu Albania, incepem sa conteze mai mult rezultatul, nu ne mai gandim si la spectacol. Trist dar perfect adevarat. Si de ce sa nu fie un meci spectaculos, cu o victorie clara petru Romania, mai ales ca Mutu este in mare forma la echipa de club.
Trebuie totusi sa fim optimisti, toti ne vad favoriti, inclusiv fotbalistii din Belarus, care au venit totusi la Bucuresti sa-si joace sansa. Si daca nu putem castiga cu elarus pe teren propriu, probabil ca nu meritam sa ne calificam.

Alte meciuri in grupa noastra:
Bulgaria - Olanda !!
Slovenia - Luxemburg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu