09 octombrie 2006

Romania - Belarus analiza meci

Din nou Andrei Vochin face o analiza impartiala si complet detaliata si documentata despre recent incheiatul meci Romania - Belarus din preliminariile Euro 2008. Cel pe care antrenorul nationalei, Victor Piturca, intr-o emisiune televizata de pe B1tv, il acuza ca nici nu stie ce anume sistem aplica Piturca la nationala fara sa stie, reuseste din nou sa analizeze in amanunt jocul echipei Roamaniei, cu plusuri si minusuri:
-de ce meciul cu Belarus n-a semanat cu cel cu Albania (cand am jucat nimic)? de ce am reusit sa fim agresivi si sa ne cream multe situatii de gol?
-care au fost deficientele in aparare? de ce fotbalistii din Belarus au reusit sa-si creeze nu mai putin de 4 ocazii foarte clare de gol?
-de ce Piturca a ales sa joace cu jucatori in forma, care joaca la echipa de club, si renunta la jucatori cu nume dar care nu joaca (vezi Coman, Marica)
Citeste articolul

Concluzie:
-inclin sa cred ca daca in poarta in meciul cu Bulgaria era Coman, puteam castiga cele 3 puncte.
-jocul echipei incepe sa fie ofensiv, placut, dar se rateaza foarte mult in atac iar apararea nu este chiar sigura, adversarii avand situatii foarte clare de a marca.
-meciul Romania - Belarus constituie un pas inainte, atat ca puncte acumulate cat si ca joc, care este in crestere fata de meciurile precedente.
-asteptam cu incredere primavara, cand aria de selectie va fi mult mai mare, avand in vedere o posibila selectie din randul jucatorilor ce joaca in cupele europene. Sa continuam sa speram ca ne vom califica...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu