09 iunie 2008

Grupa A, B Euro 2008

Rezultate normale in primele meciuri ale Euro 2008, care ne fac inca o data sa ne para rau de tragerea la sorti, care ne-a fost total defavorabila.
Favoritele au castigat meciurile de debut, astfel ca nu avem decat sa asteptam ca nationala Romaniei sa furnizeze prima surpriza la Euro 2008, chiar si un egal.

Grupa A

Elvetia - Cehia 0-1 - desi cehii au castigat, conform pronosticurilor, elevtienii au jucat destul de bine si in nici un caz nu meritau sa piarda. O sigura data au gresit, la o iesire neinspirata la off-side, si astfel Cehia a castigat nemeritat.

Portugalia - Turcia 2-0 -victorie clara a nationalei Portugaliei, turcii nereusind decat un joc bun in aparare pana la scorul de 1-0. Nationala Turciei nu a reusit nimic in atac, evoluand lent , fara perspectiva. Pe final, Portugalia reuseste lovitura decisiva si se impune cu 2-0.

Grupa B

Austria - Croatia 0-1 - desi ne ateptam la mai mult de la imprevizibila si valoroasa echipa a Croatiei, acestia s-au chinuit pe final sa mentina scorul de pe tabela, dupa ce au deschis scorul foarte repede, in min 4, din penalty. Desi croatii au mai avut ocazii de a majora avantajul, Austria a presat pe final, avand o mare ocazie de egalare in ultimul minut de joc.

Germania - Polonia 2-0 - inca o echipa favorita care a impresionat in joc la primul meci, dupa nationala Portugaliei. Germania a castigat clar, impresionand prin forta ofensiva. Si totusi nici Polonia nu a jucat rau, ghinionul lor fiind doar faptul ca au intalnit in primul meci nationala Germaniei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu