12 iunie 2008

Grupa A Euro 2008 -Portugalia calificata

Portugalia - Cehia 3-1
Nationala Portugaliei s-a calificat in sferturi la Euro 2008, dupa victoria cu 3-1 in fata Cehiei. Meciul nu a fost totusi dezechilibrat, Cehia jucand de la egal la egal cu o echipa candidata la titlu.
Diferenta a fost facuta de Ronaldo, care fara sa straluceasca, a reusit sa inscrie si sa dea 2 pase de gol. La final, specialistii au considerat meritata victoria Portugaliei.

Elvetia- Turcia 1-2
Elvetia nu a jucat rau, a condus cu 1-0, dar turcii au egalat dupa pauza. Desi meciul se indrepta spre o remiza, turcii parand multumiti cu egalul, in min 93 , pe contraatac, turcii reusesc un gol de senzatie care le aduce victoria si 3 puncte mari in clasament.

Clasament dupa 2 meciuri:
1. Portugalia - 6 p
2. Turcia - 3 p
3. Cehia -3 p
4. Elvetia - 0 p


-Portugalia se califica de pe primul loc in sferturi.
-Elevetia, una din echipele gazda, paraseste competitia, desi nu a jucat rau, in special cu cehia, dar si cu Turcia, cand puteau remiza.
-marele meci al grupei, pentru al doilea loc calificant in sferturi, se va disputa in tre nationalele Turciei si Cehiei.
-nu se stie inca ce criterii de departajare se vor aplica in caz de egalitate (Turcia si Cehia se afla la egalitate perfecta).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu