09 iunie 2008

Romania - Franta, ora 19.00

In sfarsit, dupa mai bine de o luna de calcule, Romania debuteaza la Euro 2008, avand un meci dificil, in compania vicecampioanei mondiale, nationala Frantei.

Putem obtine un rezultat bun?
-dupa rezultatele din primele meciuri, se pare ca este greu sa faci egal sau sa castigi cu o favorita.
-dupa cum a jucat nationala Frantei in meciurile de pregatire, sunt sperante sa nu primim gol.
-in privinta glului prin care sa castigam meciul sunt mai multe posibilitati: gol din faza fixa, corner; gol Mutu sau Daniel Nicolae, din actiune, alte variante.
-dupa cat de multe calcule s-au facut in jurul acestui meci..nu stiu ce sa zic, si francezilor le e un pic frica de noi, si nu ne iau de sus. Sa nu uitam insa ca Franta nu a impresionat in meciurile amicale si nationala Romaniei practica un joc solid.

Egal sau victorie?
Bineintels ca o victorie este perfecta (desi foarte greu de obtinut) in timp ce un egal, dupa pronosticurile lui Stelea, ne va scoate din cursa pentru calificare. Fiindca, dupa 1 punct in primul meci, urmeaza un meci foarte greu in compania campioanei mondiale, Italia.
Si daca, dupa calculele hartiei, pierdem cu Italia, sansele de calificare sunt nule.

Totusi un egal in meciul cu Franta ar fi un rezultat remarcabil, indiferent daca mai departe ne vom califica sau nu. Sa jucam fotbal de calitate, sa facem o figura buna, si , indiferent de rezultate, sareusim sa facem impresie la Euro 2008.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu